AVENS logo

Diensten

 EÉN ENKEL AANSPREEKPUNT VOOR ALLE JURIDISCHE KWESTIES VAN DE BEDRIJVEN

AVENS Brussels staat bekend om zijn expertise in ondernemingsrecht en biedt een waaier van gediversifieerde en complementaire vaardigheden om tegemoet te komen aan de belangrijkste behoeften van bedrijven en ondernemers, zoals de oprichting, overname of verkoop van een bedrijf, schuldinvordering, het beheer van collectieve vorderingen of class actions, het opstellen van contracten of geheimhoudingsovereenkomsten (NDA’s).

Wij streven naar een directe en persoonlijke relatie tussen onze cliënten en de advocaten die hun zaken behandelen, om u te helpen zo efficiënt mogelijk te zijn bij de ontwikkeling van uw bedrijf.

Alle activiteiten van Avens Brussels zijn geïntegreerd in hun nationale en internationale dimensie.

 

Ons bereik

INTERNATIONAAL NETWERK

Onze advocaten zijn internationaal actief en dit is een belangrijk onderdeel van onze activiteit. Wij kunnen u dan ook helpen om uw zaken over de grenzen heen te ontwikkelen.

Ten eerste met onze directe partners Avens Parijs, Avens Milaan en Avens Montreal, waarmee we een nauwe werkrelatie hebben ontwikkeld.

In de loop der jaren hebben we ook bevoorrechte relaties opgebouwd met advocatenkantoren in het buitenland. Samen hebben we een netwerk gecreëerd dat ons kenmerkt: het CONCERTO LEGAL NETWORK.

Lees meer over de advocatenkantoren die lid zijn van Concerto

 

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.