AVENS logo

Over ons

UW PARTNER

Het advocatenkantoor AVENS Brussels werd opgericht in 1997, onder de naam MCW. MCW, heeft het idee dat aan de basis lag voortdurend verder ontwikkeld: een waaier van gereputeerde en deskundige vaardigheden in de verschillende rechtsdomeinen aanbieden, zodat zijn cliënten zich tot één enkele structuur kunnen wenden voor een optimaal beheer van al hun juridische problemen. Vanaf het begin hebben de advocaten samengewerkt om de gespecialiseerde multidisciplinaire service te bieden die nodig is om complexe juridische kwesties op te lossen. En deze geest blijft ook vandaag de dag de leidraad voor de benadering van onze cliënten.

MCW is ook een kantoor dat constant haar praktijken ontwikkelt en vernieuwt om op een steeds relevantere, uitgebreidere en effectievere manier te kunnen reageren op de juridische problemen van zijn cliënten. Het wordt door zijn de andere advocaten erkend als één van de meest innovatieve advocatenkantoren en was in 2017 en 2018 finalist voor de innovatieprijs van de incubator advocaten.be.

In oktober 2023 wordt MCW AVENS BRUSSELS en versterkt zo de samenwerking met kantoren die deel uitmaken van het Concerto-netwerk, namelijk AVENS Parijs, AVENS Milaan en AVENS Montreal. Deze nieuwe alliantie consolideert het internationale dienstenaanbod van AVENS BRUSSELS, met behoud van de menselijke dimensie en het persoonlijke contact met elk van zijn cliënten.

Missie

UW ONTWIKKELING STEUNEN

De missie van elke advocaat van AVENS BRUSSELS is een flexibel, gepersonaliseerd en creatief antwoord te bieden op de juridische behoeften van ondernemers en bedrijven in het kader van hun nationale en internationale strategie en ontwikkeling, zowel nationaal als internationaal.

AVENS Brussels brengt al onze diensten op het vlak van zakenrecht samen onder één dak, zodat we onze cliënten kunnen helpen met al hun juridische kwesties.

Visie

STRATEGIE EN WENDBAARHEID

Bij AVENS Brussels kunnen we relevante beslissingen nemen op basis van een multidisciplinaire aanpak. We begrijpen uw uitdagingen en drijfveren, en we stellen onszelf tot doel om te reageren met echte resultaten die een globale en strategische visie omvatten.

We luisteren, we stellen vragen, we kruipen in uw vel om uw realiteit te begrijpen door proactief en beschikbaar te zijn.

Ons bereik

INTERNATIONAAL NETWERK

Onze advocaten zijn internationaal actief en dit is een belangrijk onderdeel van onze activiteit. Wij kunnen u dan ook helpen om uw zaken over de grenzen heen te ontwikkelen.

Ten eerste met onze directe partners Avens Parijs, Avens Milaan en Avens Montreal, waarmee we een nauwe werkrelatie hebben ontwikkeld.

In de loop der jaren hebben we ook bevoorrechte relaties opgebouwd met advocatenkantoren in het buitenland. Samen hebben we een netwerk gecreëerd dat ons kenmerkt: het CONCERTO LEGAL NETWORK.

Lees meer over de advocatenkantoren die lid zijn van Concerto

 

Contacteer ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.